Over ons

Schilder- en decoratiewerken Cissé

Heeft je woning, kantoor of winkelpand nood aan een grondige opknapbeurt of zitten je renovatiewerken in de afwerkfase? Met meer dan 15 jaar ervaring in schilder- en decoratiewerken, zorgt Yannick Cissé voor een perfect afgewerkt interieur.

Je kan bij Cissé terecht voor schilder- en behangwerken, het afwerken en/of herstellen van muurpleister en gyproc wanden, het aanbrengen van raamdecoratie op maat, en het vakkundig leggen van vast tapijt.

Je kan bovendien rekenen op heel wat praktisch advies en begeleiding in je kleurkeuze, informatie over materialen en mogelijke afwerkingstechnieken. Met het oog op een uitstekende afwerking en duurzaam resultaat kiest schilderwerken Cissé steeds voor het gebruik van kwaliteitsvolle producten en materialen van hoogwaardige merken.

Ook voorafgaand de uitvoering van de werken wordt veel aandacht besteed aan een grondige verwijdering van oude bekledingen en een voorbereiding van alle werkvlakken.

Aanwezige meubels, vloeren en doorgangen worden zorgvuldig afgedekt tijdens de werkzaamheden. Met respect voor alle bewoners worden de interieurwerken met zo min mogelijk overlast uitgevoerd en verplaatst tussen de verschillende ruimtes naargelang de leefgewoontes van de bewoners. De werf wordt net gehouden en alle afval verwijderd aan het einde van de werken.

Heb je interesse in onze diensten? Neem contact met ons op of vraag om een prijsofferte. Voor kleinere werken krijg je tijdens ons bezoek ter plaatse onmiddellijk een richtprijs. Voor grotere of complexere werken bespreken we samen je plannen, schatten we de mogelijkheden in en het nodige budget. Vervolgens krijg je een vrijblijvende prijsofferte opgezonden.