Schilderen en behangen
Van één ruimte tot een volledige woning

Schilder- en decoratiewerken Cissé voert zowel binnen- als buitenschilderwerken uit. Naast het schilderen van gevels, muren en plafonds, staan we ook in voor het verven of vernissen van ramen en deuren, trappen of ander houtwerk, en het schilderen van metalen garagepoorten, hekkens en balustrades.

Van plan om je woonruimtes, winkelpand of kantoor een frisse schilderbeurt te geven? Je kan bij ons terecht voor het schilderen van één ruimte tot een volledige woning of pand.

Geen idee welke kleuren en tinten in je interieur passen? We komen langs met een uitgebreide keuze in kleurstalen en vervaardigen een kleurmenging op jouw maat met verf van kwaliteitsmerken voor een duurzaam resultaat.

In het geval van een nieuwbouw bereiden we wanden en plafonds voor en zorgen voor een perfecte afwerking. Bij renovatie verwijderen we eventueel oude muurbekleding, herstellen kleine schade aan het pleisterwerk, voorzien we de wanden indien gewenst van corrigerend vliesbehang, en werken we af met verzorgd schilderwerk.

Zin in een eyecatcher van één behangen muur of de luxueuze uitstraling van een volledig behangen ruimte? We bieden een grote keuze uit verschillende soorten en merken behang, stijlen en motieven. Ook met reeds aangekocht behangpapier gaan we aan de slag.

Ook voor het behangen met glad of gestructureerd vliesbehang of glasvezelbehang (tasso) in combinatie met schilderwerken kan je bij ons terecht. Uitgekeken op oud glasvezelbehang? We werken dit weg met renovatievlies, dat ook overschilderd kan worden.

Pleister- en gyprocwerken

Gordijnen op maat

Vast tapijt